Tanfolyamok

Dunaújvárosi Babahordozó Klub

2014. október 31. péntek 10-11 óra


Elöl hordozás tanfolyam

jelentkezés alapján

 

Háton- és csípőn hordozás tanfolyam

2014. október 29. szerda 15 óra

2014. október 30. csütörtök 15 óra

 

Jelentkezés

A tanfolyamokra, és a Maszatkaland kreatív foglakozásokra előzetes bejelentkezés szükséges.
e-mail: info@csoppkendo.hu
telefon: 20/534-65-23

Online jelentkezés

Friss képek a galériákból


Lana tenger, 2 évessel

 
 

Nagyszülők és a hordozás

A nagyszülőket három csoportra oszthatjuk a hordozókendőhöz való hozzáállásuk alapján. :) Van a teljesen ellenző-tiltakozó nagymami, az aggodó-de kíváncsi nagymami, és van a támogató- egyetértő nagymami.

Az első csoport tagjai teljes meggyőződéssel állítják, hogy a kendő rossz, az unoka beszorul, kényelmetlen, szoros, vágja, nem kap levegőt, és különben is a gyereknek a babakocsiban a helye. Ők azok, akiket nagy valószínűséggel sosem lehet rávenni, hogy kipróbálják, milyen klassz dolog ez. Kár, nem tudják miről maradnak le.

A második csoportba azok a nagyszülők tartoznak, akik ugyan sejtik, hogy ez jó, de Ők maguk sosem hordoztak, így kételyeik vannak: biztonságos-e, kényelmes-e. Ők azok, akiket nagy valószínűséggel rá tudunk venni, hogy próbálják ki, és miután a kisunoka boldogan nézelődik a hátukon, megnyugszanak: tényleg nem lehet olyan rossz Neki...

A harmadik csoportba pedig azok a nagyszülők tartoznak, akik a kezdetektől támogatják és szorgalmazzák a hordozókendő használatát; Ők azok, akik talán maguk is hordoztak anno... Nekik nem kell kétszer mondani, hogy felkapják a kisunokát a hátukra, és babakocsi helyett így vágjanak Neki a sétának.

  nagymama 9 hós unokával nagymama 9 hós unokával

 

 Szóval ösztönözzük a nagyszülőket, hogy legalább egyszer próbálják ki milyen érzés, ha kendőben szuszog rajtuk az unoka. Ezután biztosan másképp állnak majd a babahordozáshoz. :)